In functie de nevoia fiecarei persoane, peelingurile se pot face, cu diferite concentratii, pe parcursul intregului an: pentru curatarea pielii, depigmentare sau ameliorarea cicatricelor. Peeling-ul este util si in cazul fumatorilor, a caror p

In functie de nevoia fiecarei persoane, peelingurile se pot face, cu diferite concentratii, pe parcursul intregului an: pentru curatarea pielii, depigmentare sau ameliorarea cicatricelor. Peeling-ul este util si in cazul fumatorilor, a caror piele este mai inchisa la culoare si usor ridata.
Pentru avea un rezultat optim trebuie respectat un anumit program care va fi ales in functie de scopul pe care-l aveti. Este foarte important ca in perioada de tratament, dar si dupa terminarea acesteia, sa folositi produse specifice si acasa, ca de exemplu demachiant, tonic, gel, serum si crema. Daca nu sunteti de acord cu astfel de tratamente, este bine sa utilizati creme cu factor de protectie UV sau cu ecran protector.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.