Joanne Drysdale, o mama a trei copii din America, a inventat o "jucarie sexuala" care ofera un orgasm in mai putin de zece secunde, anunta Ananova. Dispozitivul, numit "Vortex Vibrations", este un tub care se ataseaza la aspirator. Acesta ofer

Joanne Drysdale, o mama a trei copii din America, a inventat o "jucarie sexuala" care ofera un orgasm in mai putin de zece secunde, anunta Ananova. Dispozitivul, numit "Vortex Vibrations", este un tub care se ataseaza la aspirator. Acesta ofera multiple orgasme fara ca organul genital sa fie atins. "Curentii de aer produsi de aspirator sunt extrem de excitanti si produc senzatii sexuale nemaipomenite", afirma Joanne. Inventatoarea, in varsta de 49 ani, a spus ca i-a venit aceasta idee in momentul in care aspira covorul si s-a simtit excitata pana-n varful degetelor de curentii de aer de la aspirator.
Ea a spus ca nu a mai facut amor de cincisprezece ani. "Dupa ce am divortat nu am mai fost cu nici un barbat, iar in acest timp m-am tot gandit la cum sa-mi satisfac nevoile fara sa apelez la vreunul", a povestit Joanne. "Acest dispozitiv poate sa satisfaca toate femeile singure in mai putin de zece secunde si este mult mai bun decat orice fel de vibrator", a mai adaugat ea.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.