"Totul este o facatura grosolana!"
"Am luat cunostinta cu indignare de calomniile pe care le profereaza in public un individ, pe numele sau Teodor Maries, si resping cu fermitate modul josnic in care intelege acesta sa dea o mana de aju

"Totul este o facatura grosolana!"
"Am luat cunostinta cu indignare de calomniile pe care le profereaza in public un individ, pe numele sau Teodor Maries, si resping cu fermitate modul josnic in care intelege acesta sa dea o mana de ajutor campaniei murdare duse de Traian Basescu impotriva celor care au avut demnitatea si determinarea de a-i cere sa respecte ordinea constitutionala a tarii si regulile democratiei. Cuvintele care imi sunt atribuite - "sa se traga, trebuie sa avem morti, asa este la Revolutie" - nu au fost rostite niciodata! Sunt atatia martori, oameni care au fost permanent in preajma mea in acele zile si nopti de decembrie, care pot depune marturie ca totul este o facatura grosolana! Intentia declarata a autorilor acestor minciuni este aceea ca eu sa fiu prezentat ca un individ lipsit de scrupule, care ar calca pe cadavre pentru a ajunge la putere.
Mesajul este: "iata cine si-a permis sa-l suspende pe Traian Basescu!"", a precizat Ion Iliescu. Senatorul social-democrat a mai aratat ca s-a incercat acreditarea ideii ca, semnand un document de luare la cunostinta despre faptul ca esti pus sub invinuire, ti-ai recunoscut implicit vina. "Este fals! Acel document a fost semnat de avocatii mei si reprezinta o cerinta procedurala. Atat si nimic mai mult. El nu poate constitui mijloc de proba", a spus Iliescu.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.