Lindsay, inselata de iubit
Actrita Lindsay Lohan si-a gasit iubitul, Calum Best, in pat cu o alta femeie in camera lor de la un hotel din New York. Vedeta a fost anuntata de o camerista. "Calum nu numai ca a inselat-o pe Lindsay, dar a

Lindsay, inselata de iubit
Actrita Lindsay Lohan si-a gasit iubitul, Calum Best, in pat cu o alta femeie in camera lor de la un hotel din New York. Vedeta a fost anuntata de o camerista. "Calum nu numai ca a inselat-o pe Lindsay, dar a si platit consumatie facuta de femeia care era cu el cu cardul vedetei", a declarat camerista. Lindsay a facut un scandal monstruos cand a intrat in camera si si-a prins iubitul in flagrant.

Isi vinde mama bolnava de cancer
Du Chunmei, o femeie din China, si-a scos mama bolnava de cancer la vanzare pe Internet. Ea e dispusa chiar sa o marite pe aceasta cu oricine ii poate achita acesteia tratamentul contra bolii de care sufera. Tratamentul bolnavei costa 6.000 de dolari. "De cand am postat anuntul pe Internet, nu mai ies din casa pentru ca nu vreau sa ratez momentul in care va suna cineva", a declarat Du Chunmei.

Si-a facut cuib pe capota
O femela pescarus din Marea Britanie si-a facut cuib pe capota unui Citro?Berlingo parcat la aeroportul Inverness. Incantata de locuinta ei, pasarea s-a apucat sa-si cloceasca ouale. "Stiu ca pescarusilor le place sa isi faca cuib pe suprafete plate, dar pana acum n-am mai vazut asa ceva", a declarat un oficial al aeroportului. Cuibul a fost distrus de autoritati, care au invocat motive legate de siguranta aeriana.

Salvat din largul marii de vecin
John Fildes, pro-prietarul unui iaht care a fost pe punctul de a esua in Marea Caraibilor, si-a gasit salvarea la bordul vasului de croaziera "Crown Princess". Barbatul a trimis disperat mesaje S.O.S., iar acestea au fost receptionate de comandantul Alistair Clark. Culmea este ca salvatorul lui Fildes este consatean cu acesta, amandoi locuind in satul Warsash din Hampshire, Marea Britanie.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.