Exercitiile Pilates, care au devenit o moda in randul vedetelor de la Hollywood, sunt agreate pentru mentinerea siluetei si de femeile din Romania. Un astfel de antrenament este benefic pentru organism. Exercitiile induc o stare de relaxare si

Exercitiile Pilates, care au devenit o moda in randul vedetelor de la Hollywood, sunt agreate pentru mentinerea siluetei si de femeile din Romania. Un astfel de antrenament este benefic pentru organism. Exercitiile induc o stare de relaxare si stimuleaza activitatea fiziologica a celor mai importante sisteme si aparate din organism. Mai exact, Pilates are o componenta extrem de interesanta. Este vorba despre un dublu castig: se lucreaza cu muschii, dar, in acelasi timp, si cu mintea. Se obtin, astfel, beneficii, atat la nivelul corpului - reducerea greutatii, tonifierea muschilor, cat si la nivel psihic - flexibilitate in gandire si o atitudine pozitiva permanenta. Miscarile se executa lent, iar la prima vedere par destul de usoare.
Exercitiile sunt indicate celor care au probleme cu spatele, pentru ca reduce durerile in aceasta zona.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.