Comitetul pentru reglementarea media din Hong Kong a respins cererea de a reclasifica Biblia ca publicatie indecenta, dupa ce peste 2.000 de persoane s-au plans de continutul violent si sexual al cartii, printre subiectele careia se numara violul si
Comitetul pentru reglementarea media din Hong Kong a respins cererea de a reclasifica Biblia ca publicatie indecenta, dupa ce peste 2.000 de persoane s-au plans de continutul violent si sexual al cartii, printre subiectele careia se numara violul si incestul, transmite agentia Reuters, citata de Mediafax.

„Biblia este un text religios care face parte din civilizatie. A fost transmisa din generatie in generatie“, a indicat Television and Licensing Authority (TELA) din Hong Kong, echivalentul CNA, intr-un comunicat emis joi. Autoritatile au declarat ca Biblia nu va fi trimisa Tribunalului pentru reclasificare.

TELA a primit aproximativ 2.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.