Delta Dunarii a fost afectata din nou de incendii, pentru a doua oara de la inceputul anului. In noaptea de sambata spre duminica, flacarile au distrus cateva hectare cu stuf in zona Zagan, apropiindu-se amenintator de Tulcea. Interventia pomp

Delta Dunarii a fost afectata din nou de incendii, pentru a doua oara de la inceputul anului. In noaptea de sambata spre duminica, flacarile au distrus cateva hectare cu stuf in zona Zagan, apropiindu-se amenintator de Tulcea. Interventia pompierilor a fost imposibila din cauza mlastinii. Potrivit informatiilor furnizate de Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta, nu se cunoaste cauza incendiului.
Turistii au dat foc rezervatiei Domogled
Peste zece hectare de litiera si arbori de pin negru au ars, pana sambata la pranz, in Parcul National Domogled. Incendiul s-a extins pana pe varful muntelui, pompierii mehedinteni reusind sa stinga flacarile de la poalele versantului Domogled. Pentru stingerea flacarilor de pe versant ar fi nevoie de o interventie din elicopter. Incendiul a fost provocat de turisti.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.