Patriarhul Teoctist i-a indemnat, ieri, pe toti preotii din tara sa se roage la Dumnezeu ca sa-l "induplece" si sa trimita ploaie peste Romania. Meteorologii au avertizat ca, in aceasta vara, vom avea parte de o seceta cumplita, iar I.P.S. Teo

Patriarhul Teoctist i-a indemnat, ieri, pe toti preotii din tara sa se roage la Dumnezeu ca sa-l "induplece" si sa trimita ploaie peste Romania. Meteorologii au avertizat ca, in aceasta vara, vom avea parte de o seceta cumplita, iar I.P.S. Teoctist crede ca Tatal Sfant se poate indura de romani si sa le dea ploaie. "Ce alta fapta putem noi face, cand stim ca intreaga lume este creatia lui Dumnezeu, decat sa ne rugam Lui pentru ploaie?", i-a intrebat Teoctist pe credinciosii prezenti la slujba Sfintei Liturghii. Patriarhul a facut referire la "seceta ingrozitoare" din anii ?55-?56, care "a infometat intreaga Moldova" si a cerut tuturor bisericilor "sa ne unim in rugaciune, catre bunul Dumnezeu, ca sa se induplece asupra adesei primejdii care este pornita asupra noastra".


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.