PNL a redactat pentru Conferinta Extraodinara de ieri a organizatiei Bucuresti a partidului un document care cuprinde temele si mesajele pe care liberalii le vor folosi in ultima saptamana de campanie dinaintea referendumului- multe dintre acestea f
PNL a redactat pentru Conferinta Extraodinara de ieri a organizatiei Bucuresti a partidului un document care cuprinde temele si mesajele pe care liberalii le vor folosi in ultima saptamana de campanie dinaintea referendumului- multe dintre acestea fiind preluate din presa. Prima dintre teme se numeste „Traian Basescu este clar legat de grupuri de interese“, liberalii sustinand ca declaratiile contradictorii referitoare la RAFO, Dorinel Umbrarescu si Bechtel, facute de Traian Basescu pot constitui dovada ca acesta a ajuns „prada“ unor grupuri de interese. O alta subtema se intituleaza „declaratiii mincinoase“ si face referire la contractele EuroConstruct despre care presedintele suspendat a spus ca a primit contracte numai de la PSD. Liberalii subliniaza insa cateva contracte pe care EuroConstruct le-a primit de la PD. Mai exista totodata si capitolul „Alro“. O a doua tema majora de atac la adresa presedintelui se intituleaza: „interventia in justitie“ si face din nou referire la alegerea presedintelui CSM, Anton Pandrea, si convorbirile telefonice cu seful DNA, Danie l Morar. Cel de-al treilea punct important de subliniat in viziunea liberalilor este „Traian Basescu in relatia cu Guvernul si premierul“ care urmareste deteriorarea relatiilor cu Tariceanu. A patra tema: „Traian Basescu si oamenii lui“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.