Romexterra Leasing IFN vizeaza pentru acest an o triplare a finantarilor, pana la 78 mil. euro, si o crestere de 3,7 ori a cotei de piata, ca urmare a extinderii afacerii in constructii si la autoturisme de transport, a declarat presedintele companie
Romexterra Leasing IFN vizeaza pentru acest an o triplare a finantarilor, pana la 78 mil. euro, si o crestere de 3,7 ori a cotei de piata, ca urmare a extinderii afacerii in constructii si la autoturisme de transport, a declarat presedintele companiei, Cornel Constantinescu. "Pentru sfarsitul acestui an, compania tinteste o cota de piata de 2,6%, fata de circa 0,7%, cat detinea la finalul lui 2006", a mentionat Constantinescu. Acesta a explicat ca factorul determinant al cresterii se datoreaza finantarii unor noi segmente de piata, cum ar fi leasingul pentru autoturismele de transport si pentru industria constructiilor, si ca sistemul de leasing al bunurilor imobiliare si operatiuni sale & lease back vor aduce finantari de 16 mil. de euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.