A ales sa paraseasca Dinamo atunci cand echipa lui Mircea Rednic se afla detasat in fruntea clasamentului, fiind virtual campioana a Romaniei. Cu toate acestea, Ionel Ganea spune ca nu regreta acest fapt si spune ca nu-l mai intereseaza ce face fos

A ales sa paraseasca Dinamo atunci cand echipa lui Mircea Rednic se afla detasat in fruntea clasamentului, fiind virtual campioana a Romaniei. Cu toate acestea, Ionel Ganea spune ca nu regreta acest fapt si spune ca nu-l mai intereseaza ce face fosta nevasta. Ganezul nu ia in calcul Cupa UEFA Intertoto, desi oficialii giulesteni s-au aratat interesati de aceasta competitie, spunand ca Intertoto nu e pentru noi, ci pentru echipe care vor sa se afirme.
UMBRA: Ionel, fanii te-au rugat sa ii iei la bataie in vestiar pe cei care nu isi dau sufletul pe teren.
IONEL GANEA: Da, eu am discutat cu suporterii, au si ei dreptate. Nu am cum sa-mi bat colegii in vestiar, pentru ca si eu sunt pe aceeasi pozitie cu ei, toti suntem de vina. Nici noi nu i-am putut avea aproape la multe meciuri, iar acest lucru se simte, pentru ca ei sunt sufletul nostru. Am avut si ghinion, insa sper sa fie alaturi de noi si sa ne ajute sa castigam macar Cupa. Tu ai avut un ghinion teribil de cand ai ajuns in Giulesti. Asa este, am avut accidenta- rile astea pe cap, dar toti trecem prin asa ceva. Sper sa revin si sa castigam macar Cupa.
Crezi ca te-a blestemat cineva?
Nici chiar asa. Cine sa ma blesteme? Pur si simplu am avut ghinion. Cei de la Dinamo, pentru ca ai plecat de la ei. Nu sunt nici primul, nici ultimul jucator care pleaca de la Dinamo. Am ales sa plec, si viata merge inainte. Acum sunt la Rapid si nu mai conteaza trecutul. Eu nu regret ca am plecat de la Dinamo. Tu, daca te desparti de nevasta, te mai gandesti la ea? Unii vorbesc de mine de parca le--as fi facut lor ceva, fiecare trage pentru familia lui, pe mine nu m-a interesat niciodata ce face altul.
Nu am postul asigurat
Cu domnul Copos cum te intelegi?
Eu nu m-am certat niciodata cu domnul Copos, asa cum s-a spus. Si recunosc asta in fata oricui. Am spus ca plec de la Rapid daca nu sunt dorit, dar nu se pune problema. Eu ma inteleg bine cu domnul Copos si am de gand sa mai stau aici.
Ramai vicepresedinte?
Mai am doi ani de jucat, si nu pot sa stiu acum. Eu nu am specificat in contract, asa cum s-a spus, ca voi ocupa un post in club la finalul carierei. A fost o intelegere de onoare cu domnul Copos. Noi suntem ardeleni si ne intelegem. Depinde de el daca imi va oferi un post sau nu.


Nici nu intra in discutie pentru mine Intertoto, aia nu e competit ie pentru noi. Cupa UEFA Intertoto este pentru echipe care vor sa se afirme, nu pentru Rapid

Cum sa iau tricou de campion de la Dinamo, ce, eu joc la Dinamo? Sunt la Rapid si nu am nevoie de tricou de campion, eu vreau Cupa Romaniei
Daca un meci ar avea 80 de minute, eram pe locul doi fara probleme, dar se joaca 90, si asa am ajuns unde suntem Razvan este un profesionist, s-a implicat suta la suta, si emotional, si financiar, la club. El isi va face datoria pana la capat pentru Rapid si vom vedea dupa aceea ce se intampla. Eu sunt doar jucator, nu iau eu decizia daca ramane sau nu
Ionel Ganea


Rapid campioana naivitatii
Patronul giulestenilor, George Copos, a declarat ca echipa sa se bate in acest sezon pentru titlul de campioana a naivitatii cu CFR Cluj, in timp ce Dinamo si Steaua au castigat campionatul smecheriilor. Steaua si Dinamo sunt in acest an campioanele smecheriilor, campioanele smecherilor. Noi si cu CFR-ul suntem campioanele naivilor, a sustinut finantatorul Rapidului.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.