Grupul farmaceutic Actavis a confirmat faptul ca a primit un anunt din partea Novator, prin care firma de investitii condusa de presedintele consiliului director Bjorgolfur Thor Bjorgolfsson intentioneaza sa achizitioneze intregul pachet de actiuni c
Grupul farmaceutic Actavis a confirmat faptul ca a primit un anunt din partea Novator, prin care firma de investitii condusa de presedintele consiliului director Bjorgolfur Thor Bjorgolfsson intentioneaza sa achizitioneze intregul pachet de actiuni comune din clasa A ale companiei.
In acest moment, entitatile Novator detin aproximativ 38,5 la suta din totalul actiunilor de clasa A, se arata intr-un comunicat de presa.
O noua companie din Grupul Novator intentioneaza sa faca o oferta in euro tuturor actionarilor Actavis de clasa A. Pretul ofertat va fi de 0,98 euro per actiune, ceea ce reprezinta echivalentul a 85,23 ISK per actiune la Banca Centrala Islandeza pentru Stabilirea Ratei de Schimb, la data de 9 mai 2007.
In comunicat se mai precizeaza ca in scurt timp consiliul director va analiza oferta si va face recomandarile sale actionarilor.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.