Seful Internelor doreste infiintarea unei agentii specializate pentru interceptarea convorbirilor telefonice. Cristian David spune ca, in acest fel, s-ar elimina cazurile in care o structura de informatii asculta telefoane fara mandat. Ministr

Seful Internelor doreste infiintarea unei agentii specializate pentru interceptarea convorbirilor telefonice. Cristian David spune ca, in acest fel, s-ar elimina cazurile in care o structura de informatii asculta telefoane fara mandat. Ministrul a precizat ca, dupa parerea sa, noua agentie ar trebui sa se afle in subordinea Parlamentului si presupune preluarea activitatii de la servicii. El mai precizeaza ca noua structura poate avea si angajati civili.
David a facut referire directa la cazul colegului sau de partid, Dinu Patriciu, care a castigat 50.000 de lei in procesul in care acuza SRI ca i-a ascultat ilegal telefoanele. Serviciul urmeaza sa faca apel la decizia primei instante.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.