Triunghiul amoros care ii implica pe Suzanne Mitchell, sotul ei, Charles, si pe Caroline Beddoes da multe batai de cap autoritatilor. Acestea se afla in fata primului proces de bigamie lesbiana din Anglia. In plus, Suzanne ar vrea sa di

Triunghiul amoros care ii implica pe Suzanne Mitchell, sotul ei, Charles, si pe Caroline Beddoes da multe batai de cap autoritatilor. Acestea se afla in fata primului proces de bigamie lesbiana din Anglia. In plus, Suzanne ar vrea sa divorteze de sotia ei lesbiana si sa se intoarca in bratele iubitoare ale mult prea intelegatorului Charles. Acesta nu doar ca i-a luat partea in fata politiei, dar pare si dispus sa isi innoiasca juramintele de iubire facute cu ani in urma.
"Ma intreb de ce am facut-o"
Cat despre Suzanne, aceasta e cu adevarat bulversata. "Cateodata stau si ma intreb de ce am facut-o. Daca ma gandesc bine, Caroline arata ca un baiat. Si nici sexul nu era grozav", marturiseste ea cu detasare.
Povestea celor doua a inceput atunci cand Suzanne si Caroline, de 24 de ani, s-au intalnit intr-un local. Dezamagita de relatia cu Charles, femeia s-a agatat imediat de Caroline.
A urmat o perioada de tatonari, dupa care cele doua s-au mutat impreuna, iar pe Charles l-au exilat in alt apartament din acelasi bloc. De aici si pana la nunta nu a fost decat un pas, iar Caroline a acceptat chiar sa-si schimbe numele in Mitchell. Cand mariajul a ajuns la urechile politiei, au inceput si problemele. Atunci a aflat si Caroline ca iubita ei sotie era maritata cu acte in regula si cu Charles.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.