Din temutul lider al galeriei, care venea cu portbagajul plin de bate la antrenamentul Stelei, pentru a-i ameninta pe jucatori, Jean Pavel a ajuns persona non grata in Ghencea. Dupa meciul cu Ceahlaul, Pavel a fost retinut de jandarmi si bagat in dub
Din temutul lider al galeriei, care venea cu portbagajul plin de bate la antrenamentul Stelei, pentru a-i ameninta pe jucatori, Jean Pavel a ajuns persona non grata in Ghencea. Dupa meciul cu Ceahlaul, Pavel a fost retinut de jandarmi si bagat in duba. Gigi Becali a spus ca Pavel a instigat fanii si ca nu va mai avea voie sa intre pe Ghencea. Eu nu am avut nimic cu Gigi Becali. N-am strigat nimic impotriva lui. Cativa binevoitori au spus ca eu am incitat lumea. Fals. Eu am intrat in conflict cu un jandarm care m-a mpins. Jandarmii m-au bagat in duba, m-au legat si mi-au aplicat o corectie cu bastoanele. Ii voi da in judecata. Cu Gigi, o sa vorbesc si o sa-i explic ca nu am nimic cu el. Lumea a reactionat asa la meci pentru ca a exagerat la meciul Dinamo - CFR. Nu trebuia sa se injoseasca asa. Voiam sa revin la galerie, dar dupa aceste incidente, renunt la acest lucru, a spus Pavel. (Mihai Calin)


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.