Partida Pandurii - FC Vaslui, scor 1-2, facuta praf de arbitrul Ovidiu Hategan, reprezinta un nou motiv serios pentru seful CCA, Gheorghe Constantin, sa se gandeasca la demisie. Un central acuzat de fotbalisti ca a condus un meci sub influenta bautu
Partida Pandurii - FC Vaslui, scor 1-2, facuta praf de arbitrul Ovidiu Hategan, reprezinta un nou motiv serios pentru seful CCA, Gheorghe Constantin, sa se gandeasca la demisie. Un central acuzat de fotbalisti ca a condus un meci sub influenta bauturilor alcoolice reprezinta bomboana pe coliva arbitrajului romanesc, aflat foarte aproape de faliment.

O partida aparent linistita a avut un final extrem de tensionat, fiind nevoie de interventia jandarmilor pentru ca brigada de arbitraj sa nu fie luata la bataie. Daca fortele de ordine au reusit sa-i potoleasca pe jucatori, pentru linistirea antrenorilor Neagoe si Moga a fost nevoie de interventia presedintelui clubului gazda, Marin Condeescu. Jucatorii echipei Pandurii l-au acuzat pe arbitrul Ovidiu Hategan ca a condus meciul sub influenta bauturilor alcoolice.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.