Cei mai redutabili adversari ai boxerilor romani de-a lungul timpului, cubanezii se intorc in Romania dupa 20 de ani. Celebra competitie Centura de Aur se va rejuca, astazi, la Clubul Bamboo, acolo unde cei mai buni pugilisti romani vor lua lectii d
Cei mai redutabili adversari ai boxerilor romani de-a lungul timpului, cubanezii se intorc in Romania dupa 20 de ani. Celebra competitie Centura de Aur se va rejuca, astazi, la Clubul Bamboo, acolo unde cei mai buni pugilisti romani vor lua lectii de la colegii lor cubanezi, intr-o gala care va incepe la ora 19.00 si va cuprinde nu mai putin de 10 partide la toate categoriile de greutate. Cei mai valorosi pugilisti amatori din lume au venit din nou in tara noastra cu trupa de elita, de data aceasta pentru un stagiu de pregatire de o saptamana, care va cuprinde si meciul bilateral din aceasta seara intre romanii condusi de Relu Auras si boxerii din Caraibe, pregatiti de antrenorul coordonator Julio Pedro Otano.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.