Omor voluntar. Este acuzatia, foarte grea, cu care magistratii de la Roma au arestat-o pe Doina Matei. Cercetarile au scos la iveala ca Doina Matei,  in noiembrie anul trecut, a fost arestata in baza legii Bossi-Fini, pentru ca ii expirase perm
Omor voluntar. Este acuzatia, foarte grea, cu care magistratii de la Roma au arestat-o pe Doina Matei. Cercetarile au scos la iveala ca Doina Matei, in noiembrie anul trecut, a fost arestata in baza legii Bossi-Fini, pentru ca ii expirase permisul de sedere. Autoritatile nu au pus in practica expulzarea, iar din ianuarie romanii pot sa stea linistiti pe teritoriul italian.

Cazul Doinei Matei este puternic mediatizat in aceste zile de fortele politice, care incep dinspre centru si se termina la extrema dreapta a Ligii lui Umberto Bossi. Opozitia actualului guvern Prodi, care a tunat si fulgerat saptamana trecuta, cand legea imigratiei a trecut cu bine de votul de Senat, ia din cazul Matei cat de multa apa poate pentru moara la care macina xenofobie, nationalism, separatism, discriminare si alte ingrediente pe care le amesteca buimac politicienii in cautare de victime electorale.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.