Liderul liberalilor europeni din Parlamentul European, Graham Watson, este de parere ca romanii sunt mai interesati de problemele sociale decat de suspendarea presedintelui. Intrebat ce parere are in legatura cu ultimele evolutii de pe scena politic
Liderul liberalilor europeni din Parlamentul European, Graham Watson, este de parere ca romanii sunt mai interesati de problemele sociale decat de suspendarea presedintelui. Intrebat ce parere are in legatura cu ultimele evolutii de pe scena politica romaneasca, Watson a spus: “Acum cand guvernul este format in mare parte din reprezentanti ai partidului primului-ministru, iar ceilalti membri ai Cabinetului, respectiv cei din UDMR, sprijina PNL, ma astept ca procesul de reforma in Romania sa nu mai fie blocat ca pana acum ci sa fie accelerat, lucru care este binevenit. In timpul celei mai recente vizite a mea in Timisoara, am avut ocazia sa ma intalnesc cu romani obisnuiti, studenti, oameni de afaceri etc. Din ce am observat, sunt destul de putin preocupati de suspendarea presedintelui.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.