Ieri, la Viena, a avut loc tragerea la sorti a finalelor Cupei Cupelor si a Cupei Challenge, unde sunt prezente doua echipe romanesti. In Cupa Cupelor, Oltchim Rm. Valcea va juca primul meci in deplasare, pe 12/13 mai, contra norvegiencelor de la By
Ieri, la Viena, a avut loc tragerea la sorti a finalelor Cupei Cupelor si a Cupei Challenge, unde sunt prezente doua echipe romanesti. In Cupa Cupelor, Oltchim Rm. Valcea va juca primul meci in deplasare, pe 12/13 mai, contra norvegiencelor de la Byassen, returul fiind programat o saptamana mai tarziu, la Rm. Valcea. „U” Jolidon Cluj va juca turul finalei Cupei Challenge cu Naisa Nis pe teren propriu, pe 12/13 mai, returul disputandu-se o saptamana mai tarziu, in Serbia.

Tragerea la sorti a ordinii meciurilor din finala Cupei Cupelor a iesit asa cum au dorit valcenii, primul joc in deplasare, pe 12/13 mai, iar returul, acasa, o saptamana mai tarziu, cand se va juca, practic, cu trofeul pe masa.
Sefii de la Oltchim au, insa, deja batai de cap, pentru ca sunt sanse mari sa nu poata organiza intalnirea de la Rm.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.