Gigi Becali nu mai are liniste la Steaua. Obisnuit sa conduca clubul cu o mana de fier, patronul clubului din Ghencea vede cum angajatii sai incep sa il contreze. Ultimul care a facut-o este chiar Mihai Stoica, managerul general al „ros-albast
Gigi Becali nu mai are liniste la Steaua. Obisnuit sa conduca clubul cu o mana de fier, patronul clubului din Ghencea vede cum angajatii sai incep sa il contreze. Ultimul care a facut-o este chiar Mihai Stoica, managerul general al „ros-albastrilor“. Dupa ce Becali a declarat ca Olaroiu il convinsese pe Lobont sa vina la Steaua, MM a rabufnit: „Nu este adevarat. Eu nu stiu ca Olaroiu sa fi vorbit cu Lobont“. La randul sau, Radoi si-a depasit chiar si atributiile de capitan, vorbind despre restructurari fara acordul lui Gigi.

In sezonul trecut, ingredientul principal al succesului Stelei a fost acela ca clubul din Bulevardul Ghencea a vorbit pe o singura voce, aceea a patronului Gigi Becali. La Dinamo, fiecare actionar spunea ce voia el, iar la Rapid cearta dintre George Copos si Razvan Lucescu devenise „specialitatea casei“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.