Regizorul Sam Raimi a confirmat intr-o conferinta de presa la Los Angeles ca studiourile Sony Pictures au in vedere posibilitatea realizarii a trei noi filme din franciza de succes "Omul Paianjen". Raimi, regizorul primelor trei filme ale seriei, nu
Regizorul Sam Raimi a confirmat intr-o conferinta de presa la Los Angeles ca studiourile Sony Pictures au in vedere posibilitatea realizarii a trei noi filme din franciza de succes "Omul Paianjen". Raimi, regizorul primelor trei filme ale seriei, nu a dat nici un detaliu despre identitatea regizorului viitoarelor filme, explicand ca nu a avut ocazia sa se gandeasca la aceasta eventualitate.
Lui Sam Raimi i s-a oferit ocazia de a regiza o alta superproductie, "The Hobbit", ecranizarea unui roman scris de J.R.R. Tolkien, a carei actiune precede evenimentele din trilogia "Stapanul inelelor". Foarte atasat de personajul sau preferat, Raimi a marturisit "ca ar fi dificil sa-si ia ramas bun de la Omul Paianjen", adaugand ca ar putea sa accepte sarcina de regizor daca scenariile se vor ridica la inaltimea celor anterioare. Realizatorul a mai spus ca nu este sigur nici daca Sony Pictures mai doreste ca el sa regizeze continuarea aventurilor fotografului Peter Parker. Nu numai Raimi este in expectativa, ci si actorii care au interpretat personajele principale. Desi initial Tobey Maguire a declarat ca nu mai vrea sa interpreteze rolul Omului Paianjen, in prezent studiaza posibilitatea de a juca si intr-o eventuala parte a patra. La fel de lipsita de fermitate in declaratii este Kirsten Dunst, care spunea in urma cu cateva luni, ca nu mai doreste sa o incarneze pe iubita Omului Paianjen, Mary-Jane.
"Omul Paianjen III" ar putea deveni cel mai scump film realizat vreodata, potrivit unor surse din interiorul studiourilor. Acestea spun ca producerea filmului a costat 350 de milioane de dolari si, daca se adauga banii investiti in publicitate si marketing, se ajunge la o suma care depaseste 500 de milioane de dolari.
Premiera mondiala a filmului "Omul Paianjen III" a avut loc saptamana trecuta, la Tokyo.
Primele doua filme ale seriei au avut incasari totale de peste 1,5 miliarde de dolari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.