Gigi Becali a devenit spaima regulamentelor FRF-LPF. Dupa partida Rapid-Dinamo, incheiata cu un rezultat de pe urma caruia a beneficiat si Steaua, au aparut din nou discutii despre premierea unor formatii de conducatorii altora. Se dovedeste ca deci
Gigi Becali a devenit spaima regulamentelor FRF-LPF. Dupa partida Rapid-Dinamo, incheiata cu un rezultat de pe urma caruia a beneficiat si Steaua, au aparut din nou discutii despre premierea unor formatii de conducatorii altora. Se dovedeste ca decizia Comitetului Executiv al FRF, care interzicea acest lucru, reprezinta o frectie la mai multe picioruse de lemn. Concret, este foarte greu de produs dovezi care sa incrimineze pe cineva.

Zvonul ca Gigi Becali ar fi premiat pe Dinamo, dupa meciul cu Rapid, a redeschis o discutie ce parea incheiata in urma cu zece luni, cand Comitetul Executiv hotarase sa pedepseasca aceste practici. S-a dovedit ca masura este buna, dar nu foloseste la nimic. Va fi greu de crezut ca in noile conditii Becali va recunoaste ca a dat bani dinamovistilor sau altora, oricand putand sa spuna ca a glumit. Un singur lucru este sigur, nu vor mai putea fi vazute imagini cu Gigi Becali urmarind cu sacosa de bani autocarul Gloriei Bistrita, asa cum s-a intamplat in urma cu un an.

Comitetul Executiv a interzis premierele incrucisate
Dupa un sezon de primavara in care toata lumea a premiat adversarele ad versarelor, oficialii de la FRF si LPF au hotarat ca trebuie sa faca ceva pentru a opri acest flagel. In iulie 2006, la Mamaia, intr-un cadru relaxat, Comitetul Executiv al FRF a hotarat stoparea fenomenului de stimulare a echipelor de catre conducatorii altor grupari. Sanctiunile, cel putin teoretic, sunt extrem de dure. Oficialii care incalca noul regulament pot atrage suspendari de pana la doi ani, penalitati pecuniare sau depunctari asupra echipelor pe care le conduc. „Nu se mai putea merge asa.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.