La Gala Premiilor UNITER, care a avut loc luni seara, in pavilionul multifunctional din Sibiu, marii castigatori au fost spectacolele „Elizaveta Bam“, „joi.megaJoy“ si „Purificare“. Fiecare dintre acestea a castig
La Gala Premiilor UNITER, care a avut loc luni seara, in pavilionul multifunctional din Sibiu, marii castigatori au fost spectacolele „Elizaveta Bam“, „joi.megaJoy“ si „Purificare“. Fiecare dintre acestea a castigat cate doua trofee. Cea mai buna piesa a anului 2006 a fost desemnat spectacolul „Elizaveta Bam“ al Teatrului Bulandra din Bucuresti. Pentru aceeasi piesa, Dragos Buhagiar a fost premiat pentru Cea mai buna scenografie. „Elizaveta Bam“ ar fi putut fi un „Titanic“ al teatrului romanesc, pentru ca a avut nominalizari la toate categoriile premiilor UNITER, dar „la noi trebuie sa existe intotdeauna o masura“, a spus regizorul Tocilescu. Piesa „joi.megaJoy“, de la Teatrul Odeon, a adus premii lui Radu Afrim, pentru Cel mai bun regizor, si Rodicai Mandache, pentru rolul secundar, „Adel“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.