Primarul General al Capitalei, Adriean Videanu, a semnat, ieri, contractul de executie pentru reabilitarea si modernizarea Stadionului National „Lia Manoliu“. Valoarea de reconstructie a stadionului dupa standarde UEFA  este estimat
Primarul General al Capitalei, Adriean Videanu, a semnat, ieri, contractul de executie pentru reabilitarea si modernizarea Stadionului National „Lia Manoliu“. Valoarea de reconstructie a stadionului dupa standarde UEFA este estimata la peste 411 milioane RON, bani proveniti de la bugetul Primariei Capitalei si din fonduri guvernamentale.

Noul stadion va avea o capacitate de 54.000 de locuri, arena urmand sa fie functionala din anul 2010. Potrivit lui Adriean Videanu, lucrarile de modernizare, care implica demolarea vechiului stadion, vor incepe, cel mai probabil, la inceputul anului viitor, ceea ce ar permite ca echipa Dinamo sa poata juca pe Stadionul National primele meciuri din Liga Campionilor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.