Liga I programeaza in acest week-end runda cu numarul 27, care va debuta astazi (ora 16.15, in direct la Telesport) cu meciul dintre ocupantele ultimelor doua pozitii ale clasamentului, Jiul Petrosani si FC National. Dupa rezultatele precedentei etap
Liga I programeaza in acest week-end runda cu numarul 27, care va debuta astazi (ora 16.15, in direct la Telesport) cu meciul dintre ocupantele ultimelor doua pozitii ale clasamentului, Jiul Petrosani si FC National. Dupa rezultatele precedentei etape, in care cele doua grupari au pierdut cu acelasi scor, 0-1, soarta "minerilor" si a "bancarilor" a fost practic pecetluita, ei urmand sa evolueze in viitorul sezon al ligii secunde. Astfel, resemnate cu aceasta "sentinta", Jiul si FC National nu mai au de luptat decat pentru indeplinirea baremului de 25 de puncte, pentru a nu porni cu penalizari in esalonul secund. In acest sens, antrenorul petrosenenilor, Gheorghe Poenaru, si-a exprimat increderea ca elevii sai vor realiza acest barem. "In joc mai sunt 24 de puncte, iar noi mai avem nevoie de inca 11, asa ca nu vad de ce sa nu speram. Din pacate, si inaintea jocului cu National avem probleme cu jucatorii accidentati. Nu-i voi putea folosi pe Mihart si Kalai, care se adauga altor indisponibili, Drida si Badoiu, iar Dinu este supendat. Va fi un meci greu, dar nu tintim decat victoria, care, daca o vom obtine, va fi una de moral pentru noi si ne va ajuta pe viitor", a spus Poenaru. Tehnicianul Jiului si-a manifestat ingrijorarea fata de arbitrajul din fotbalul romanesc. "Inca mai am pe retina arbitrajul de la Piatra Neamt (n.r. unde "minerii" au pierdut cu 1-0). Nu stiu daca solutia este aducerea arbitrilor straini, dar cu siguranta trebuie facut ceva in arbitrajul romanesc", a conchis Poenaru, care a anuntat ca din aceasta saptamana echipa are un nou preparator fizic, Ionut Stelescu.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.