Preturile apartamentelor si vilelor din Bucuresti sunt fabuloase, comparativ cu cele afisate in alte orase europene si raportat la puterea de cumparare a romanilor. Analistii imobiliari sustin ca, in zona centrala a Capitalei, casele se vand mult ma
Preturile apartamentelor si vilelor din Bucuresti sunt fabuloase, comparativ cu cele afisate in alte orase europene si raportat la puterea de cumparare a romanilor. Analistii imobiliari sustin ca, in zona centrala a Capitalei, casele se vand mult mai scump decat valoarea pe care o cer unii proprietari din Franta sau Spania pe unele conace. O vila din centrul Bucurestiului, cu valoare istorica, ajunge sa se vanda cu 5 milioane de euro, in timp ce in Franta un conac poate fi cumparat cu 2,5 milioane de euro.

Cei care vor sa cumpere o vila in Piata Romana, construita in perioada interbelica, compartimentata in trei apartamente separate, cu intrari proprii si cinci-sase camere fiecare, cu bucatarie si doua bai, trebuie sa dispuna de 5 milioane de euro. De asemenea, potrivit analistilor imobiliari, o vila in Pipera, realizata in stilul local se vinde cu 2,5 - 4,5 milioane de euro. Tot in Bucuresti, o vila exclusivista in zona Herastrau, construita in 2003, ajunge la 1,2 milioane de euro, iar una in Dorobanti se vinde cu 2,9 milioane de euro.

Un castel in Bacau, peste doua mili oane de euro
Reprezentantii companiei imobiliare Euroest sustin ca preturile vilelor variaza de la o zona la alta si ajung chiar si pana la 10 milioane de euro pentru un imobil amplasat ultracentral, concurand cu cele ale unor castele atat din tara, cat si din strainatate. „Un castel cu blazon domnesc in zona montana din Bacau, construit, in stil neoromanesc, pe patru niveluri si cu un parc de peste 13 hectare, plus anexele, costa 2,2 milioane de euro, iar o vila din Dorobanti este cam la acelasi pret sau chiar mai mult“, spun reprezentantii Euroest, citati de NewsIn.

Conac in Franta, intre 700.000 si 2,7 milioane de euro


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.