Daramarea si reconstruirea Stadionului National „Lia Manoliu“ a devenit o poveste fara sfarsit. Dupa numeroase amanari si nesfarsite tergiversari, astazi va fi semnat contractul dintre Primaria Capitalei si concernul germano-italian, car
Daramarea si reconstruirea Stadionului National „Lia Manoliu“ a devenit o poveste fara sfarsit. Dupa numeroase amanari si nesfarsite tergiversari, astazi va fi semnat contractul dintre Primaria Capitalei si concernul germano-italian, care se va ocupa de lucrari.

Pentru primarul Adrian Videanu, Stadionul National a devenit un adevarat cosmar, inceperea lucrarilor de demolare si reconstructie fiind amanata de nenumarate ori din diverse motive: litigii, concerte importante ale unor staruri muzicale, lipsa fondurilor. In cele din urma, s-a decis ca arena sa fie reconstruita de asocierea de firme Max Bogl (Germania) - Astaldi (Italia), consortiu declarat castigator de comisia de licitatie a Primariei Capitalei, contractul dintre parti urmand sa fie semnat astazi la ora 13.00. „Primaria Capitalei si Guvernul Romaniei aloca 170 de milioane de euro pentru construirea unui stadion de fotbal si a unuia de atletism in Complexul Sportiv „Lia Manoliu“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.