Targ de joburi pentru studenti in Capitala

Studentii din Capitala sunt asteptati astazi la un nou targ de locuri de munca, "Entreprises-Etudiants", care va avea loc la Rectoratul Universitatii Politehnice din Bucuresti (UPB). Targul,
Targ de joburi pentru studenti in Capitala

Studentii din Capitala sunt asteptati astazi la un nou targ de locuri de munca, "Entreprises-Etudiants", care va avea loc la Rectoratul Universitatii Politehnice din Bucuresti (UPB). Targul, aflat la cea de-a 14-a editie, este organizat de Asociatia Studentilor si Absolventilor Filierei Francofone a Facultatii de Inginerie in Limbi Straine de la UPB si va reuni peste 40 de companii romanesti si straine din domenii precum automatizari, calculatoare, electronica, mecanica, chimie si constructii. Firmele vor oferi studentilor atat locuri de munca, cat si posibilitati de practica. Studentii isi pot depune CV-urile si online, pe site-ul www.forum-entreprises-etudiants.com. Targul va fi deschis intre orele 9 si 17. (A.M.PRESS)


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.