Nepotul presedintelui FRF Mircea Sandu, Robert Sandu, a confirmat, ieri, in fata magistratilor Tribunalului Bucuresti ca i-a livrat, in repetate randuri, cocaina lui Ion Alexandru Tiriac, chiar si in prezenta mai multor martori, printre care si Ilea
Nepotul presedintelui FRF Mircea Sandu, Robert Sandu, a confirmat, ieri, in fata magistratilor Tribunalului Bucuresti ca i-a livrat, in repetate randuri, cocaina lui Ion Alexandru Tiriac, chiar si in prezenta mai multor martori, printre care si Ileana Lazariuc. Robert Sandu nu si-a putut „aminti“, insa, sa-l fi vazut vreodata pe Tiriac jr consumand droguri. La randu-i, fiul miliardarului Ion Tiriac a sustinut, ca si pana acum, ca nu a detinut sau consumat niciodata stupefiante.

„I-am livrat cocaina inculpatului ( Ion Alexandru Tiriac - n.r.), altfel de ce as mai fi fost condamnat?!“ - a replicat, ieri, Robert Sandu, in fata magistratilor Tribunalului Bucuresti. Nepotul presedintelui FRF a completat, insa, ca nu l-a vazut niciodata pe Tiriac jr consumand sau indrumand alte persoane sa consume cocaina. Cat despre livrari, Robert Sandu a precizat ca ar fi fost vorba de mai multe la casa din Pipera, la locuinta de pe str. „Mircea Eliade“ si la o ferma din Calarasi. Numai ca Robert Sandu nu a oferit amanunte din timpul acestor vizite, argumentand ca „a trecut mult timp de atunci si am incercat sa uit&l dquo; si precizand ca, ocazional, de fata erau si alte persoane, intre care Ileana Lazariuc, sau ca, alteori, Ion Alexandru Tiriac ii lasa banii pentru droguri la paznici.

Monica Robu si-a schimbat declaratiile
O alta martora audiata ieri, Monica Robu, si-a schimbat, insa, depozitiile date initial si a sustinut ca acestea - incriminatoare la adresa lui Tiriac jr - ar fi fost date la presiunea anchetatorilor. Asa se face ca Monica Robu a revenit, declarand ca nu l-ar fi vazut niciodata pe Ion Alexandru Tiriac in timp ce ar fi consumat droguri.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.