O persoana a fost impuscata cu un pistol cu gaze si o alta ranita cu sabia, marti seara, intr-o disputa care a avut loc intre doua familii din localitatea ilfoveana Chiajna. Potrivit politistilor, ranile ambelor victime sunt superficiale, cei doi ti
O persoana a fost impuscata cu un pistol cu gaze si o alta ranita cu sabia, marti seara, intr-o disputa care a avut loc intre doua familii din localitatea ilfoveana Chiajna. Potrivit politistilor, ranile ambelor victime sunt superficiale, cei doi tineri fiind „atinsi“ de arme in umeri.
Nu este clar, deocamdata, din ce cauza a pornit conflictul, cercetarile fiind in plina desfasurare. Cert este ca familiile Iordan si Constantin nu se afla la primul conflict. Potrivit politistilor, chiar si in noaptea de Pasti, copiii celor doua familii s-au certat, insa scandalul nu a degenerat in bataie. Insa marti seara, s-a ajuns la sabii si pistoale. Se pare ca incaierarea a inceput intre Nicolae Alexandru Iordan, de 24 de ani, si Iulian Constantin, de 22 de ani.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.