Producatorul de materiale de constructii Macon Deva va investi in acest an aproximativ patru milioane de euro pentru modernizarea liniei de produse prefabricate, potrivit directorului comercial al companiei, Dan Stoian. "Investitiile vor viza moderni
Producatorul de materiale de constructii Macon Deva va investi in acest an aproximativ patru milioane de euro pentru modernizarea liniei de produse prefabricate, potrivit directorului comercial al companiei, Dan Stoian. "Investitiile vor viza modernizarea liniei de hale si a podurilor rulante, precum si a sectiei de grinzi si elemente standardizate, folosite la constructia drumurilor si podurilor. Intentionam sa atingem, la sfarsitul anului 2007, un volum de 50.000-55.000 metri cubi, capacitatea actuala anuala fiind de circa 40.000 de metri cubi", a afirmat Stoian, citat de Mediafax. Divizia de prefabricate a companiei include productia de stalpi, elemente de hale, precum si produse folosite in constructia drumurilor si podurilor. Macon produce la Deva beton celular autoclavizat (BCA), elemente prefabricate, precum si vata minerala bazaltica si materiale din teracota. Compania estimeaza pentru acest an o cifra de afaceri de peste 40 milioane euro, in crestere cu 20% fata de nivelul de 35 milioane euro din 2006.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.