Magistratii Tribunalului Bucuresti au emis, ieri seara, un mandat de arestare preventiva pe termen de 19 zile, pe numele „cutitarului“ din Obor, adolescentul Victor Gheorghe. Cum acesta este minor - 17 ani -, judecatorii au decis ca nu-l
Magistratii Tribunalului Bucuresti au emis, ieri seara, un mandat de arestare preventiva pe termen de 19 zile, pe numele „cutitarului“ din Obor, adolescentul Victor Gheorghe. Cum acesta este minor - 17 ani -, judecatorii au decis ca nu-l pot aresta preventiv pe termen de 29 de zile, limitandu-se, momentan, la 19.

Reamintim ca Victor Gheorghe, actualul iubit al adolescentei din cauza careia a izbucnit „macelul“ de la Obor, s-a predat marti dimineata. Adolescentul s-a prezentat la Politie si a marturisit ca el i-a „intepat“ cu un cutit atat pe Marian Popovici, tanarul care a decedat, cat si pe Alex Teja, internat in prezent la Spitalul Municipal.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.