ABN Amro a prelungit pana vineri termenul limita pentru negocierile de fuziune cu banca britanica Barclays, dar reprezentantii grupului financiar olandez urmeaza sa se intalneasca cu cei ai Royal Bank of Scotland, Banco Santander si Fortis pentru a l
ABN Amro a prelungit pana vineri termenul limita pentru negocierile de fuziune cu banca britanica Barclays, dar reprezentantii grupului financiar olandez urmeaza sa se intalneasca cu cei ai Royal Bank of Scotland, Banco Santander si Fortis pentru a le asculta propunerile. Un acord cu Barclays ar putea fi anuntat insa inainte de noul termen limita, iar surse apropiate situatiei au declarat ca ABN Amro insista pentru majorarea pretului prevazut in oferta de preluare la peste 35 de euro pe actiune. Titlurile ABN Amro au incheiat tranzactiile de miercuri in crestere cu 2,3%, la 36,4 euro pe unitate.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.