Avocatul lui „Tweety" si al lui Gigi Becali spune ca a ajuns la acest caz pe baza unor relatii personale, dar a fost dat afara de patronul Stelei.

Al doilea suspect principal in cazul agresarii cameramanului TVR, Robert Cristea, a fost prins ieri-dimineata. George Nicolae, zis „Gogoasa", a fost adus la sediul Sectiei 22 pentru audieri, unde a fost recunoscut din prima de operatorul postului public, urmind sa fie prezentat judecatorilor, desi nici el nu-si recunoaste faptele. „Gogoasa", care are avocat din oficiu, este suspectat ca a distrus camera de luat vederi a operatorului postului public, fiind cercetat pentru distrugere. El a fost retinut 24 de ore si va fi prezentat procurorilor cu propunerea de arest preventiv. Alaturi de Catalin Iordan, poreclit „Tweety", George Nicolae si alti sase suspecti sint invinuiti ca l-au batut, l-au scuipat si l-au lovit cu lantul pe Robert Cristea inaintea derby-ului dintre Steaua si Dinamo, la intrarea in arena din Ghencea. Dintre cei opt presupusi agresori, doar primii doi au fost prinsi de politisti, care mai cauta huligani.

Primul care a ajuns la Sectia 22 miercuri dimineata, a fost „Tweety", insotit de avocatul Radu Enache, care este si avocatul Stelei si al lui Gigi Becali. Cel care l-a aparat pe latifundiarul din Pipera in procesele cu fostul selectioner Anghel Iordanescu, cu Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) sau cu „circotasul" Serban Huidu a tinut sa infirme orice amestec din partea Stelei in acest caz.

Becali l-a concediat pe avocat

„Nu am fost angajat de Steaua, nu sint platit de Steaua. Eu sint avocat, nu consilier juridic, iar FC Steaua este doar una dintre persoanele juridice pe care le reprezint. Pe Catalin Iordan l-am cunoscut prin intermediul unui tinar din familia mea", ne-a declarat avocatul Radu Enache.

Cu toate acestea, finantatorul Stelei a renuntat la el: „Am reziliat contractul cu Radu Enache, pentru ca il reprezinta pe huliganul ala. Steaua nu il apara pe acel huligan si ca sa va demonstrez, va anunt ca am incheiat contractul de colaborare cu juristul Radu Enache. Aseara am aflat ca il reprezinta pe suporterul Stelei, dar noi ne delimitam de asemenea acte reprobabile. Chiar nu stiam ca suporterul stelist este reprezentat de Enache".

Cercetat in libertate

„Tweety", cercetat pentru ca l-a lovit cu lantul pe Robert Cristea, a petrecut miercuri mai putin de trei ore in arestul Sectiei 22 de Politie, dupa care a fost eliberat. „Dupa citeva ore de audieri i s-a eliberat mandat de retinere, noi l-am contestat, iar dupa doua ore si jumatate a fost eliberat. Clientul meu este cercetat in stare de libertate si are interdictie de a parasi Bucurestiul pentru 30 de zile", sustine Radu Enache, care nu il va reprezenta si pe al doilea suspect, „Gogoasa": „Nu ma intereseaza ca a fost prins George Nicolae. Eu il reprezint pe Iordan, nu si pe ceilalti suspecti".