Palestinienii vor beneficia de o noua inventie.

O femeie din Cisiordania a inventat sosete speciale pentru palestinienii care asteapta cu orele la punctele de trecere a frontierei israeliene, pentru a nu li se umfla picioarele. Femei
Palestinienii vor beneficia de o noua inventie.

O femeie din Cisiordania a inventat sosete speciale pentru palestinienii care asteapta cu orele la punctele de trecere a frontierei israeliene, pentru a nu li se umfla picioarele. Femeia a lucrat trei ani la designul sosetelor, iar prototipul a fost produs in februarie. Sosetele, facute din nylon, sint impregnate cu un gel special, dar sint destul de groase si cei care doresc sa beneficieze de efectele inventiei trebuie sa poarte incaltaminte mai mare decit de obicei. Inventatoarea, in virsta de 22 de ani, declara ca ideea i-a venit asteptind zilnic la punctele militarizate de trecere a frontierei, pentru a se deplasa la locul sau de munca.

Politisti mirositori

Palestinienii nu sint singurii care incearca sa-si imbunatateasca conditiile grele de viata cu ajutorul hainelor. Politistii din statul Gujarat, din India, care se confrunta cu arsita verii indiene, vor proba un nou tip de uniforme, impregnate cu miros de flori si lamiie. Autoritatile incearca sa imbunatateasca imaginea politistilor, afectata de mirosul de transpiratie.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.