Judecatoria sectorului 1 i-a interzis Annei Maria Tinu, fiica fostului actionar majoritar de la 'Adevarul>>, Dumitru Tinu, instrainarea cu titlu oneros ori gratuit a unui pachet de 63.122 din totalul de 168.326 de actiuni pe care ea le mai detine la
Judecatoria sectorului 1 i-a interzis Annei Maria Tinu, fiica fostului actionar majoritar de la 'Adevarul>>, Dumitru Tinu, instrainarea cu titlu oneros ori gratuit a unui pachet de 63.122 din totalul de 168.326 de actiuni pe care ea le mai detine la societatea Adevarul. Instanta a hotarat „interzicerea oricarei actiuni de dispunere (instrainare - n.n.) cu titlu oneros sau gratuit“ asupra apartamentului numarul 10 din strada Ceasornicului numarul 10 a imobilului din strada Victoria numarul 77b (Breaza, judetul Prahova) si asupra unui numar de 63.122 de actiuni din cele 168.326 pe care Anna Maria Tinu le detine la societatea Adevarul, dupa ce i-a vandut lui Dinu Patriciu 60 la suta din pachetul total.

Cele 63.122 actiuni reprezinta partea ce i s-ar cuveni lui Andrei Iucinu daca el va fi recunoscut ca mostenitor al lui Dumitru Tinu. Aceste interdictii privind cele doua locuinte si pachetul de 63.122 din actiunile Adevarul au fost instituite pana la solutionarea irevocabila a dosarului avand ca obiect paternitatea. Decizia de luni a Judecatoriei sectorului 1 poate fi atacata cu recurs in cinci zile de la pronuntare.

Un alt proces pentru Anna Maria Tinu


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.