"Nu ma intereseaza pe mine ca marile cluburi au psiholog, eu am principiile mele de viata. Psihologul e doctor... Eu zic asa: e bolnav psihic? Daca e bolnav psihic, il duc la doctor psiholog. Lasa-te de fotbal... Antrenorul trebuie sa fie si tehnicia
"Nu ma intereseaza pe mine ca marile cluburi au psiholog, eu am principiile mele de viata. Psihologul e doctor... Eu zic asa: e bolnav psihic? Daca e bolnav psihic, il duc la doctor psiholog. Lasa-te de fotbal... Antrenorul trebuie sa fie si tehnician, si parinte, si psiholog. Daca nu e el bun psiholog, vin eu. Trebuie sa fie bun psiholog unul din staff-ul echipei, managerul, preparatorul, sa vorbeasca cu ei. Nu aduc eu psiholog niciodata", a spus Gigi Becali la emisiunea "Nasul" de la B1 TV. Conform DEX, termenul "psiholog" desemneaza un "observator fin, dotat cu capacitatea de a sesiza si de a analiza viata sufleteasca a cuiva; cunoscator al sufletului omenesc; persoana specializata in studiul psihologiei", iar "psihiatru" este medicul specialist in psihiatrie, "disciplina medicala care se ocupa cu studiul bolilor psihice".
Altfel, Gigi Becali a mentionat ca le-a transmis jucatorilor sai ca ii va trimite sa joace la CFR Cluj din moment ce echipa "ros-albastra" a ajuns sa se bata pentru locul doi nu numai cu Rapid, ci si cu echipa clujeana. "Le-am spus jucatorilor: nici un ban pana la final. Sunteti pe locul doi la final, va contabilizez primele, va dau toti banii si inca 5000 in plus. Nu ajungeti pe doi, nu va dau nimic. V-am marit salariile la toti, aveti 60.000, 120.000, 200.000, am zis ca facem performanta! Vroiam chiar sa le maresc iar salariile anul asta, sa ajungem la cota europeana, de 300.000-400.000 pe an. Va dau salarii ca la echipele de pe locurile 3-4, daca sunteti pe 3-4. Nu va mai dau prime, acum e chestie de onoare. Nu vreau sa jignesc pe CFR, am zis ca ma bat cu Rapid, dar acum vreti sa ma bat si cu Clujul? Pai va trimit la CFR sa jucati!", a spus Gigi Becali. Acesta a dezvaluit ce le-a mai spus jucatorilor la sedinta pe care a avut-o cu ei dupa egalul de la Constanta. "Foarte talentat Elton, mi-a placut, dar poate chiar si mai mult. Le-am spus jucatorilor: aveti grija - Elton era si el acolo, nu intelegea saracul - vi l-am adus pe baiatul asta, e foarte subtil, o sa va faceti de ras, n-o sa va puteti tine dupa stilul lui de joc, o sa dea niste pase ideale, pe care n-o sa le simtiti. Fiti atenti cand ajunge mingea la asta. Cand e mingea la piticul asta, sa fiti concentrati, sa primiti mingea. Sunt bun psiholog?", a spus Gigi Becali. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.