Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a stabilit masurile pe care le va lua in cazul a 22 de societati dintre cele 28 pentru care a fost amanata insolventa, astfel ca doar patru companii vor mai fi privatizate. Acestea sunt Elec
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a stabilit masurile pe care le va lua in cazul a 22 de societati dintre cele 28 pentru care a fost amanata insolventa, astfel ca doar patru companii vor mai fi privatizate. Acestea sunt Electroputere, Foradex, Romaero si Constructii Aeronautice Ghimbav. Potrivit unui comunicat, AVAS va lua masurile pentru redresarea situatiei economico-financiare pentru cele cinci societati de pe platforma Nitramonia. O alta societate pentru care s-a amanat insolventa, Romarm, elaboreaza, in prezent, o strategie privind trecerea in proprietate privata a patru dintre filialele sale, AVAS fiind actionar indirect.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.