Fostul director al Directiei Generale Anticoruptie din cadrul MAI, procurorul Marian Sintion, a avut ieri o discutie informala cu reprezentantii Comisiei de Aparare, Ordine Publica si Securitate Nationala din Camera Deputatilor. Intrevederea, care a
Fostul director al Directiei Generale Anticoruptie din cadrul MAI, procurorul Marian Sintion, a avut ieri o discutie informala cu reprezentantii Comisiei de Aparare, Ordine Publica si Securitate Nationala din Camera Deputatilor. Intrevederea, care a avut loc cu usile inchise, a durat doua ore.

La iesire, procurorul Marian Sintion nu a vrut sa faca nici un fel de comentariu. Surse parlamentare au precizat, insa, ca discutiile s-au purtat in principal pe marginea demisiei lui Marian Sintion de la conducerea DGA si in legatura cu acuzatiile pe care atat procurorul, cat si adjunctii acestuia le-au adus ministrului Vasile Blaga si mai multor chestori aflati la conducerea MAI, in cadrul sedintei Comitetului Strategic de saptamana trecuta. Comisia de Aparare va dezbate aceste subiecte si, in cazul in care se impune, il vor audia intr-un cadru mult mai strict pe Marian Sintion cu privire la aceste teme.



Fostul director al Directiei Generale Anticoruptie din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor procurorul Marian Sintion a avut ieri o discutie informala cu reprezentantii Comi siei de Aparare, Ordine Publica si Securitate Nationala din Camera Deputatilor. Intrevederea, care a avut loc cu usile inchise, a durat doua ore. La iesirea din sala, procurorul Marian Sintion nu a vrut sa faca nici un fel de comentariu. Surse parlamentare au precizat insa ca discutiile s-au purtat in principal pe marginea demisiei lui Marian Sintion de la conducerea DGA si in legatura cu acuzatiile pe care atat procurorul, cat si adjunctii acestuia le-au adus ministrului Vasile Blaga si mai multor chestori aflati la conducerea MAI, in cadrul sedintei Comitetului Strategic de saptamana trecuta. Comisia de Aparare va dezbate aceste subiecte si, in cazul in care se impune, il vor audia intr-un cadru mult mai strict pe Marian Sintion cu privire la aceste teme.

Scandalurile care s-au tinut lant inca de acum doua saptamani, o data cu demisia inaintata ministrului de interne Vasile Blaga de catre procurorul Marian Sintion, au ajuns in Parlament.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.