Martorii oculari ai furtului de la BRD Targu-Mures se contrazic in declaratii. Din acest motiv, portretul-robot al hotului nu a putut fi realizat inca, fapt care ingreuneaza ancheta Politiei. In plus, s-a constatat ca, in ziua penibilului furt, 
Martorii oculari ai furtului de la BRD Targu-Mures se contrazic in declaratii. Din acest motiv, portretul-robot al hotului nu a putut fi realizat inca, fapt care ingreuneaza ancheta Politiei. In plus, s-a constatat ca, in ziua penibilului furt, Hotul care a facut, zilele trecute, bascalie de angajatii BRD Targu-Mures si de agentul de paza care-i „proteja” in timpul serviciului, furandu-le de sub nas o sacosa cu 2,45 miliarde de lei, are sanse din ce in ce mai considerabile sa scape basma curata. Potrivit unor surse politienesti targmuresene, criminalistii sunt in imposibilitatea de a creiona portretul-robot al hotului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.