Razboiul psihologic dintre echipele din fruntea clasamentului devine tot mai dur pe masura ce ne indreptam spre finalul campionatului. Dupa victoria din meciul cu FC Arges, Cosmin Olaroiu a lansat un nou atac la adresa contracandidatelor la pozitia
Razboiul psihologic dintre echipele din fruntea clasamentului devine tot mai dur pe masura ce ne indreptam spre finalul campionatului. Dupa victoria din meciul cu FC Arges, Cosmin Olaroiu a lansat un nou atac la adresa contracandidatelor la pozitia secunda, pe care le-a acuzat ca se folosesc de jocuri de culise pentru a-i incurca pe „ros-albastri“: „Campionatul nu este tocmai curat. Nu pot gandi altfel cand ni se dau jucatorii afara fara sa aiba vreo vina si cand ni se anuleaza goluri valabile“.

Primii care au anuntat ca va urma o parte a doua a sezonului dominata de jocuri de culise au fost rapidistii. „Obiectivul nostru este sa jucam in Liga Campionilor, dar va fi foarte greu, pentru ca lupta nu se va da numai pe gazon.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.