"L-am avertizat pe primul-ministru inca de saptamana trecuta ca nu are nicio sansa in incercarea de a scoate PD de la guvernare ministru cu ministru. Primul-ministru trebuie sa fie foarte clar si explicit: ori cu PD in integralitate la guvernare, ori
"L-am avertizat pe primul-ministru inca de saptamana trecuta ca nu are nicio sansa in incercarea de a scoate PD de la guvernare ministru cu ministru. Primul-ministru trebuie sa fie foarte clar si explicit: ori cu PD in integralitate la guvernare, ori fara PD la guvernare si sa oficializeze relatia cu PSD", a spus Boc. Acesta a adaugat ca, pe parcursul saptamanii trecute, a observat "un sir de atacuri concertate ale liderilor PNL la adresa ministrilor PD". "In acest context, PD isi rezerva dreptul, daca aceste atacuri vor continua, sa ia in calcul si posibilitatea retragerii sprijinului politic pentru primul-ministru", a mai spus Boc. Potrivit unor surse din PD, democratii sunt decisi sa-i retraga sprijinul lui Tariceanu daca ii va demite pe ministrii cei mai pretiosi: Vasile Blaga si Monica Macovei. Aceleasi surse au precizat ca o eventuala demitere a Sulfinei Barbu sau a lui Mihail Hardau, de exemplu, nu i-ar deranja nespus pe democrati, singurii care conteaza in acest moment fiind Blaga si Macovei. De altfel, liderul pedistilor a aratat ca partidul sau nu va accepta atacurile care se duc "bucata cu bucata" la adresa ministrilor PD. Tot in sedinta de ieri, in care s-au dezbatut atacurile liberalilor la adresa PD, secretarul executiv al democratilor, Elena Udrea, le-a impartasit colegilor impresia ei ca liderul PIN Cozmin Gusa "este pus" de PNL sa-i atace pe pedisti. In acelasi timp, potrivit unor surse din PD, Udrea le-a dezvaluit colegilor ca Gusa este atat de vocal in ultima vreme pentru ca vrea sa atace Primaria Capitalei in 2008. (C.E./V.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.