Sotia printului Charles, Camilla, va deveni bunica, fiul acesteia anuntand ca sotia sa, jurnalista Sara Buys (foto), in varsta de 32 de ani, este insarcinata in luna a treia. Anuntul vine la cateva zile dupa externarea Camillei din spitalul unde a f
Sotia printului Charles, Camilla, va deveni bunica, fiul acesteia anuntand ca sotia sa, jurnalista Sara Buys (foto), in varsta de 32 de ani, este insarcinata in luna a treia. Anuntul vine la cateva zile dupa externarea Camillei din spitalul unde a fost operata pentru histerectomie. Viitorul tata a precizat ca a inceput deja sa caute un spital pentru momentul in care sotia sa va naste, in septembrie. „Sara va face o noua ecografie saptamana viitoare si speram ca totul va fi bine. Sunt foarte incantat si nu ma intereseaza daca e baiat sau fata, atat timp cat copilul este sanatos“, a declarat Tom Parker Bowles (foto).


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.