Statutul de vedeta nu l-a ajutat pe Emil Mitrache - alias Americanu' - sa dea lovitura si in afaceri. Impatimit al bucatariei italienesti, acesta a investit intr-o pizzerie - „La Scaletta“, care acum este pe punctul de a intra in falimen
Statutul de vedeta nu l-a ajutat pe Emil Mitrache - alias Americanu' - sa dea lovitura si in afaceri. Impatimit al bucatariei italienesti, acesta a investit intr-o pizzerie - „La Scaletta“, care acum este pe punctul de a intra in faliment.

Daca in ce priveste televiziunea Emil Mitrache - alias Americanu' - s-a orientat prin transferul realizat in aceasta primavara de la Pro tv la Kanal D, cunoscutul enterteiner nu are din pacate acelasi noroc si in domeniul afacerilor. El si-a deschis in urma cu un an pizzeria „La Scaletta“, situata in zona Piata Traian. Fiind un impatimit al bucatariei italienesti, Emil Mitrache serveste in restaurantul lui pizza facuta de el insusi.

Dat fiind faptul ca este foarte ocupat cu filmarile toata saptamåna, Americanu' vine duminica si pregateste personal pizza pentru toti clientii care-i calca pragul restaurantului. „Imi place sa gatesc pentru clientii mei si chiar daca sunt celebru nu ma dau inapoi de la munca. Nu consider ca a fi bucatar este ceva rusinos, ci dimpotriva: imi place foarte mult sa gatesc, iar daca gatesc acasa, de ce sa n u gatesc si la restaurant?!“ - spune actorul.

Probleme cu 'concurenta>>
Bazandu-se in special pe imaginea sa, Americanu' a crezut ca va rupe gura targului si ca nu va duce lipsa de clienti. Din pacate, la doar un an de la lansare, actorul este pe punctul de a da faliment, restaurantul sau nereusind sa se umple cu clienti nici macar in week-end. „Am crezut ca fiind deja celebru asta ma va ajuta sa nu am deloc probleme cu clientela, dar uite ca nu a fost nici pe departe asa“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.