Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, sustine ca nu mai exista "baieti destepti" care sa faca presiuni pentru incheierea unor contracte cu energie in detrimentul statului, iar contractele preferentiale vor scadea simtitor. Varujan Vosganian a decla
Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, sustine ca nu mai exista "baieti destepti" care sa faca presiuni pentru incheierea unor contracte cu energie in detrimentul statului, iar contractele preferentiale vor scadea simtitor. Varujan Vosganian a declarat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta la Iasi, ca de la instalarea sa in functia de ministru al Economiei nu au fost date telefoane pentru a influenta preturile sau politica energetica. "Nu mai exista "baieti destepti". Daca cineva va avea curajul sa faca presiuni, o va pati", a spus Vosganian. Politicianul liberal a mai afirmat, in cadrul aceleiasi conferinte de presa, ca, pana la sfarsitul anului in curs, contractele preferentiale vor scadea, de la 22 la suta, sub 10 la suta.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.