Steaua a asteptat mai bine de o luna pentru a sarbatori prima victorie din 2007, exceptand-o pe cea din Cupa, cu Otelul, care a venit dupa executarea loviturilor de departajare. Ros-albastrii au jucat in exil, la Craiova, cu FC Arges, iar atractia se
Steaua a asteptat mai bine de o luna pentru a sarbatori prima victorie din 2007, exceptand-o pe cea din Cupa, cu Otelul, care a venit dupa executarea loviturilor de departajare. Ros-albastrii au jucat in exil, la Craiova, cu FC Arges, iar atractia serii a fost debutul brazilianului Elton, cel vazut de multi ca salvator al lui Olaroiu. Cum intre timp patronul Becali a anuntat ca nu se pune problema demiterii antrenorului, stelistii au jucat mai degajat, iar micutul de 1,58m a impresionat, redandu-le aplombul la declaratii oficialilor din Ghencea.
Elton a impresionat prin calitatile tehnice, prin pasele de efect date coechipierilor si, in ultimul rand, prin golul reusit in poarta unui generos Hotoboc. "Elton nu putea sta mai mult de 60 de minute pe teren. A schimbat fusul orar, nu este pregatit suta la suta din punct de vedere fizic. Sunt fericit ca a inscris si veti vedea ca va da multe goluri. Astept sa vad ce vor mai zice cei care nu au crezut in el", a reactionat Olaroiu dupa meci. "Acum vreau sa-i vad pe cei care care au spus acele cuvinte jignitoare la adresa lui Elton. S-a vazut, nu este inca pregatit suta la suta, insa eu am mare incredere in el. Il cunosc cel mai bine si stiu ca poate mult mai mult. Sa le fie rusine acelor oameni, nici nu vreau sa le pronunt numele", a comentat si Meme Stoica, cel in bratele caruia a sarit brazilianul imediat dupa gol. "Echipa a jucat bine. Sunt multumit de Elton, normal, a dat gol, ma bucur pentru el. Primele oricum raman blocate pana la final. Ii astept sa ia acum 150 de puncte din duelurile cu Rapid si Dinamo", a declarat si Gigi Becali la finalul intalnirii. Altfel, Stoica a trait decent victoria ros-albastrilor, parand in continuare suparat pe echipa. "Asteptam in meciurile urmatoare victorii (n.r. Steaua joaca etapa viitoare in Giulesti si apoi primeste pe Dinamo in Ghencea). Nu mai castigaseram cam de mult timp si nu mai stiam gustul victoriei. Baietii s-au daruit si au obtinut o victorie atat pentru ei, cat si pentru Oli", a spus Stoica, adaugand ca tehnicianul Cosmin Olaroiu nu era in pericol sa fie demis in cazul in care Steaua nu ar fi invins la Craiova. Elton, eroul serii, promite ca acesta este doar inceputul. "Am avut emotii mari la debut, dar sunt fericit pentru jocul bun pe care l-am facut si pentru gol. Va asigur ca pot mai mult de atat. Nu mi-a fost usor, dar stiu ca pot oferi si mai mult", a spus cel mai scump jucator cumparat vreodata de Steaua.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.