Patru arabi invinuiti ca ar fi savarsit mai multe infractiuni de natura economico-financiara, in perioada 2005-2006, de pe urma carora au obtinut peste 850.000 de euro, au fost retinuti de ofiterii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate (
Patru arabi invinuiti ca ar fi savarsit mai multe infractiuni de natura economico-financiara, in perioada 2005-2006, de pe urma carora au obtinut peste 850.000 de euro, au fost retinuti de ofiterii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate (BCCO) Bucuresti. Gruparea infractionala era formata din iranianul Kamel B. Govayen, sirianul Khouja H. Mohammed, libanezul Lachine I. Zakaria si coordonata de cetateanul sirian Magid Mohammed, care in prezent este arestat pentru comiterea altor infractiuni.

Metoda folosita de cei patru arabi pentru a se sustrage de la plata taxelor si a impozitelor datorate bugetului de stat era „omiterea“ inregistrarii in documentele contabile a operatiunilor comerciale derulate si a veniturilor obtinute.
Astfel, iranianul Kamel B. Govayen a infiintat, in acest sens, 53 de societati, in perioada 2005-2006, pe care le-a incredintat spre administrare liderului gruparii, Magid Mohammed, acesta prejudiciind statul dupa metoda mai sus amintita, informeaza comunicatul IGPR.

In acelasi mod - sustragerea de la plata taxelor si impozitelo r datorate bugetului de stat, prin „omisiunea” evidentierii, in actele contabile, a operatiunilor comerciale efectuate si a veniturilor obtinute - a procedat si sirianul Khouja H.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.