O noutate este si numirea fostului mare boxer roman Mircea Simon la carma greilor din lotul national. Acesta a inceput de o saptamana pregatirile cu patru sportivi de mare viitor, Dinu Bogdan, Cristian Ciocan, Razvan Cojanu si Alexandru Ciobanu
O noutate este si numirea fostului mare boxer roman Mircea Simon la carma greilor din lotul national. Acesta a inceput de o saptamana pregatirile cu patru sportivi de mare viitor, Dinu Bogdan, Cristian Ciocan, Razvan Cojanu si Alexandru Ciobanu, si va regandi total strategia la acest nivel. Aflat la Campulung, acolo unde lotul greilor se antreneaza, acesta a vorbit si despre cateva din obiective: Acum avem unele probleme din cauza faptului ca Federatia nu a primit inca buget, si din acest motiv suntem oarecum intr-o perioada de tranzitie. Eu sunt de o saptamana cu baietii si deja mi-am dat seama de potentialul lor. Sunt boxeri tineri, pana in 21 de ani, si ne punem sperant ele in ei. Nu stim cat vor evolua ei in valoare pana la Olimpiada, pentru ca acest lucru depinde doar de ei, insa pot spune ca sportivul care va reusi sa se califice va fi si cel caruia i se va acorda cea mai mare atentie din partea noastra. Mircea Simon este cel mai valoros greu pe care l-a avut vreodata Romania, cucerind medalia de argint la Olimpiada de la Montreal, unde a putut fi invins doar de catre legenda boxului cubanez, Teofilo Stevenson.


Despre autor:

Sursa: Umbraonline.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.