Cluburile bucurestene din fruntea clasamentului trec printr-o perioada tensionata. Rednic are viata grea cu actionarii de la Dinamo, iar stelistul Olaroiu si rapidistul Lucescu isi joaca „scaunul“ peste doua saptamani, in confruntarea di
Cluburile bucurestene din fruntea clasamentului trec printr-o perioada tensionata. Rednic are viata grea cu actionarii de la Dinamo, iar stelistul Olaroiu si rapidistul Lucescu isi joaca „scaunul“ peste doua saptamani, in confruntarea directa.

Dinamo, Steaua si Rapid trec prin momente de framantari interne, desi se afla in fruntea clasamentului. Cele trei echipe din Bucuresti au probleme la nivelul conducerii tehnice, fiind in pericol de a ramane fara antrenori pana la sfarsitul sezonului. Daca meciul direct dintre Steaua si Rapid ii poate fi fatal lui Olaroiu, sau respectiv lui Lucescu, situatia lui Rednic este ceva mai complicata. Razboiul dinamovistului cu actionarii este unul de „gherila“, care se poate solda cu plecarea in orice clipa a tehnicianului.

Desi, pentru a aduce linistea la echipa, Gigi Becali declarase ca Olaroiu va ramane indiferent de performante, era clar ca un insucces al Stelei in meciul cu FC Arges i-ar fi fost fatal antrenorului. „Ros-albastrii“ au castigat in special datorita lui Elton Xavier Gomes, brazilianul care a debutat cu gol impresionand prin viteza de rea ctie si clarviziunea in jos. Dupa ce piticul de 1,58 m a iesit de pe teren, Steaua a revenit la acel joc anost cu care si-a exasperat fanii in ultimul timp. Insa, una peste alta, Olaroiu are acum posibilitatea de a pregati in liniste derby-urile cu Rapid si Dinamo, despre care se poate spune ca sunt momentul de cumpana al ramanerii sale in Ghencea. Steaua ar mai avea sanse mici sa mai prinda locul secund in clasament in cazul unor infrangeri, lucru care l-ar infuria pe Gigi Becali.

Copos vede numai vinovati in jurul sau
Tot de meciul din etapa viitoare depinde si soarta lui Razvan Lucescu. Rapid a terminat la egalitate partida de la Vaslui in conditiile in care gazdele au jucat aproximativ o jumatate de ora in inferioritate numerica si au egalat in minutul 84.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.